Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lamper med USB stik

Vi har samlet vores lamper med USB stik i én samlet kategori så du får det fulde overblik med det samme. USB lamper er smarte som ved sengen, så du har et stik til opladning af din mobil, tablet, ur mv. De fleste lamper med USB har én USB indgang, men har du bruge for 2 indgange, så finde det også i denne kategori. Se desuden de smarte væglamper som både har USB + lille hylde, hvilket er perfekt til natbord.

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Væglamper med USB - Hvorfor?

Fordi det er drøn-smart! Vi bruger selv vores USB lamper som sengelampe, hvor det er perfekt til vores opladere til mobilen og tablet. Det er super nemt at sætte stikket i, og så slipper du for at have den store klods (transformeren) fra din egen oplader til mobilen liggende på natbordet. 

Men USB lamper er også praktiske at have i stuen f.eks., hvis du bedre kan lide at lade din telefon op, men det kan også være at du skal bruge USB stikket til andre ting, end at oplade med. De fleste USB lamper fra 1 USB stik, men vi får flere og flere modeller og sågar også nogle med 2 USB indgange, sådan at du både kan oplade din mobil OG tablet. 

Husk også, at lamper med USB er ganske praktiske i børneværelset, hvor børn ofte har oplader til tablet liggende og flyde et sted, her kan de i stedet enten lade deres tablet op i en væglampe eller bordlamper med indbygget USB. Det kan de fint styre, og ofte vil stikket bare have lov at blive siddende i lampen. Børn og unge har også ofte højtalere som lades op med USB stik, også her er det smart med en sådan lampe.

USB væglamper

Væglampen er den lampetype vi (endnu) har flest modeller af. Det er ganske praktisk med USB i væglamper ved sofaen eller senge, og det gør vi faktisk selv brug af. Vi har flere forskellige væglamper med USB og det er ret smart da mange opladere i dag kommer med USB stik. Det gælder f.eks. også vores The Flame opladelige fakler med flammelys, så er de nemme lige at smide i vores USB lamper og lade op i stuen, det fungerer fantastisk!

Har du brug for andre modeller af lamper med denne funktion i, så hold øje med denne kategori, for vi har altid masser af lamper på vej med indbygget USB stik. Det er super funktionelt og du vil hurtigt opdage, at du har en del elektriske apperater som bruger et sådan stik.

Lamper som lades op med USB

Vi har ligeledes valgt at lægge de lamper i denne kategori, som du kan oplade med USB stik. Det er super smart med lamper som du kan oplade, for det fungerer fantastisk, også når du skal have lampen med ud på havebordet mv. De fleste opladelige lamper er med USB stik, så du skal have et USB stik til at lade den op. Det som du skal vælge er derfor en lampe som har en indgang, men det kan også være at du har en kontakt med USB indgang. 

TIP: Et godt tip fra os er, at du har opladelige lamper ved sengen. Det smarte er, at de altid er ladt op (hvis du har sat strøm til naturligvis), og så kan du nemt tage dem med ud og hygge på havebordet eller altanen om aftenen. Det er bestemt en tanke værd, hvis du spørger os.