Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Sikkerhed i hjemmet

Hvis du vil sikre dit hjem er du kommet til det rette sted - Vi har alt i sikkerhed til dit hjem, lige fra komplette alarmsystemer, til videoovervågning, til automatiske låse til hoveddøre. Alt dette er med til at give dig en mere tryg hverdag, både når du er hjemme, men også når du er på farten. Hold øje med din bolig når du er på ferie og slap af, uden bekymringer.

Populære Sikkerheds brands:


 

Lamper som tænder ved bevægelse

En klassisk måde at sikre hjemmet på er, at opstætte en lampe som tænder automatisk, enten ved at pæren eller lampen har indbygget sensor. Vi har faktisk samlet en hel kategori som hedder lamper med sensor som du skal prøve at kigge i, hvis du vil have det totale overblik. 
Lamper som tænder ved bevægelse er en enkel og lige-til måde at give lidt ekstra sikring mod de gæster du ikke selv har inviteret, og så er det iøvrigt også billigt med sensorlamper.

Sikre hjemmet med lamper


 

Lys med automatisk tænd/sluk + App-styring

Få dit lys derhjemme til at tænde og slukke selv på tidspukter som cirka svarer til din normale rytme i hverdagen, er et effekt redskab til at skræmme uindbudte gæster væk. Derfor kan det være en både billig og nem løsning at skifte nogle af pærerne i dine nuværende lamper, til de smarte Philips Hue pærer som du også kan tænde og slukke selvom du ligger på en strand i sydspanien.

Det eneste det kræver er, at du køber et valgfrit Philips Hue Starter Kit. Her er alt du skal bruge for at få smart lys i dine lamper, som du kan indstille via den gratis Philips Hue app - det tager ikke mere end 10 min., så er alt installeret.
Vil du vide endnu mere om Philips Hue så læs vores Kom igang guide.

Styr lyset fra ferien med Philips Hue


 

Videoovervågning via App

Videoovervågning i privaten er stadig ikke så udbredt i Danmark, men i dag findes der nogle gode muligheder for at overvåge dit hjem og omgivelser. Netatmo Presence udendørs kameraet giver dig live notifikationer og live video direkte på din smartphone, hvis der opdages noget på videokameraet. Kameraet skelner selv i mellem, dyr, biler og mennesker, så du kan sortere dyr fra, så du ikke bliver underrettet hvis katten går forbi. Videoovervågning er med til at give dig tryghed i din hverdag, både når du er hjemme, eller er ude, da du kan tilgå videomaterialet uanset hvor du befinder dig.

Netatmo Presence

Se alle varer herunder.

 

Sikkerhed i hjemmet med Philips Hue

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Sikkert hjem med belysning

Ens første tanke når man snakker om alarmsystemer er typisk, at det er meget dyrt. Men det behøver det faktisk ikke at være. Vælger du f.eks. et system som ikke kræver et alarmfirma skal rykke ud, men at du i stedet for besked ved alarm, så behøver det faktisk ikke være så dyrt. Du kan starte i det små og det er f.eks. ikke nødvendigt at have en vinduesalarm på alle vinduer, i stedet kan man starte med motion sensorer i rummet, eller bare i gang arealer. Hvis en tyv får tvinger sig adgang til dit hus, så vil alarmen gå i gang når han passerer sådan en motion sensor. Et videokamera i stuen er f.eks. også et godt sted at starte, da tyven helt sikkert vil gå fordi dette rum. Start i det små og udvid løbende, det giver både tryghed og ro, når du er hjemme, eller på farten.

Overvågning af dit hjem

Mange tænker at overvågning af ens hjem er et problem, fordi man selv hele tiden vil føle sig overvåget når man er derhjemme. Er man forbundet til et alarmfirma, som jo har adgang til disse kamerarer, så kan man godt føle sig overvåget - selvom de selvfølgelig ikke går ind og kigger. Dette har Somfy dog løst, fordi du kan blokkerer linsen på kameraet når du er hjemme automatisk. På den måde er det slet ikke muligt at få billede fra kameraet når du bevæger dig rundt. Det giver dig tryghed når du er ude og fred når du er hjemme.

Vi må jo nok indrømme at en af de bedste såkaldt smarte invisteringer vi selv har lavet er, vores app-styret udendørs kamera. Det tænder selv når den ser bevægelse og så får vi samtidig en notikikation direkte på vores smartphone med en video af, at der er nogle. Vi kan endda se det hele live hvis vi ønsker, og den fanger også den lyd der evt måtte være. Skulle de "komme til" at smadre dit kamera er det jo også heldigt, at videoen af det ligger i skyen og derved ikke går tabt. Det er den bedste sikkerhed i hjemmet vi endnu har fået derhjemme, uden tvivl.

Lamper som indbrudssikring

En både kendt og meget brugt måde at sikre sit hjem eller firma mod indbrudstyve er ved at have masser af lys. Det kan både være konstant lys som du tænder og slukker selv, det kan være lys som tænder automatisk når det bliver mørkt og det kan være lamper som tænder ved bevægelse. Fælles for dem er, at de skal give så meget lys som det er muligt for at den eventuel uvelkommen gæst ikke kan få lov at være uset, som jo bestemt er meget nemmere hvis der er mørkt der hvor man er. Derfor er en god belysning også en af de første forslag du vil støde på, når du taler med nogle omkring sikring mod indbrudstyve som går og snuser rundt. De skal simpelthen ikke have lov at gå rundt om dit hus uden at lyset tænder selv, eller at du har konstant lys på der hvor de går. 

Og det bedste af det hele er jo nok, at det ikke behøver at være dyrt. Du kan bruge både lamper som pærer som koster helt ned til 1-200 kr. og som du ikke derefter skal tænke mere på at tage dig af. Har du f.eks. allerede udendørslamper, så er det nemmeste du kan gøre, at sætte pærer som tænder selv når det bliver mørkt deri og så har du både et godt lys til dig selv og de omtalte gæster du ikke har inviteret. 
Har du ikke allerede udendørslamper, så kan vi absolut anbefaler at du vælger solcellelamper med bevægelses sensor som tænder så snart den kan se bevægelse. Du behøver her ikke at skulle have fat i en elektriker for at montere dem, du kan nemlig selv gøre hele arbejdet.