SPAR 25% PÅ UMAGE LAMPER

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Sikkerhed i hjemmet

Hvis du vil sikre dit hjem er du kommet til det rette sted - Vi har alt i sikkerhed til dit hjem, lige fra komplette alarmsystemer, til videoovervågning, til automatiske låse til hoveddøre. Alt dette er med til at give dig en mere tryg hverdag, både når du er hjemme, men også når du er på farten. Hold øje med din bolig når du er på ferie og slap af, uden bekymringer.

Populære Sikkerheds brands:


 

Automatisk lås til din hoveddør

Med en automatisk lås kan du altid holde øje med om din hoveddør er låst eller ej og få notifikationer, når nogen låser eller åbner døren. Du kan låse døren op hvis der står en person ved døren og skal lukkes ind, det kunne være rengøringskonen, eller håndværkeren. Med Danalock Danapad kan du åbne og låse ved brug af en 4 eller 6 cifret kode, så du hverken behøver din telefon, eller nøgle - Perfekt til hvis du f.eks. skal ud og løbe en tur. Ligger du i sengen og er i tvivl om du har låst hoveddøren eller ej? Så kan du bare tjekke det i din App - Simpelt og smart!

Danalock


 

Videoovervågning

Videoovervågning i privaten er stadig ikke så udbredt i Danmark, men i dag findes der nogle gode muligheder for at overvåge dit hjem og omgivelser. Netatmo Presence udendørs kameraet giver dig live notifikationer og live video, hvis der opdages noget på videokameraet. Kameraet skelner selv i mellem, dyr, biler og mennesker, så du kan sortere dyr fra, så du ikke bliver underrettet hvis katten går forbi. Videoovervågning er med til at give dig tryghed i din hverdag, både når du er hjemme, eller er ude, da du kan tilgå videomaterialet uanset hvor du befinder dig.

Netatmo Presence


 

Komplet alarmsystem med App

Der findes mange muligheder indenfor alarmsystemer, både dem med og uden tilknyttet vagtselskab. Det vigtigste ved et alarmsystem, er at man føler tryghed og ikke skal spekulere på om der har været ubudne gæster på besøg når man f.eks. er ude og rejse. Somfy systemet overvågner både døre, vinduer og så er der rumsensorer og videokamerarer der sikre hele huset. Videokameraet er så smart at der lukkes for linsen når man er hjemme - På den måde skal man ikke føle sig overvåget når man selv er hjemme.

Somfy Alarm


 

Læs mere

10 vare(r)

10 vare(r)

10 vare(r)

10 vare(r)

Er alarmsystemer dyre?

Ens første tanke når man snakker om alarmsystemer er typisk, at det er meget dyrt. Men det behøver det faktisk ikke at være - Vælger du f.eks. et system som ikke kræver et alarmfirma skal rykke ud, men at du i stedet for besked ved alarm, så behøver det faktisk ikke være så dyrt.

Du kan starte i det små og det er f.eks. ikke nødvendigt at have en vinduesalarm på alle vinduer, i stedet kan man starte med motion sensorer i rummet, eller bare i gang arealer. Hvis en tyv får tvinger sig adgang til dit hus, så vil alarmen gå i gang når han passerer sådan en motion sensor.

Et videokamera i stuen er f.eks. også et godt sted at starte, da tyven helt sikkert vil gå fordi dette rum.

Start i det små og udvid løbende, det giver både tryghed og ro, når du er hjemme, eller på farten.

 

Overvågning af dit hjem

Mange tænker at overvågning af ens hjem er et problem, fordi man selv hele tiden vil føle sig overvåget når man er derhjemme. Er man forbundet til et alarmfirma, som jo har adgang til disse kamerarer, så kan man godt føle sig overvåget - selvom de selvfølgelig ikke går ind og kigger. Dette har Somfy dog løst, fordi du kan blokkerer linsen på kameraet når du er hjemme automatisk. På den måde er det slet ikke muligt at få billede fra kameraet når du bevæger dig rundt. Det giver dig tryghed når du er ude og fred når du er hjemme.

 

Glemt din nøgle?

Du har måske prøvet det? Du har smækket dig ude - Hvad gør du nu? Du tager din telefon og åbner døren igen med din smarte App - Ja den er god nok, Danalock giver dig adgang til at låse og åbne døren via få tryk på din telefon. Det giver frihed på en helt ny måde. Du kan nu låse op for f.eks. håndværkere uden du er hjemme, eller hvis dine børn ikke er gamle nok til at have en nøgle, så kan du nemt give dem adgang via deres telefon - Smart og enkelt.

Tjek hele tiden om din dør er låst, både når du er på farten, eller ligger hjemme i sengen og ikke gider gå ud og tjekke inden du skal sove.