Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Lamper til spisebord med lys til hygge & lektier

Vi mener faktisk at lige præcis lamper over spisebordet er en af de vigtigste lamper du skal tage stilling til. For du bruger nemlig utrolig meget tid omkring spisebordet, og du bruger ret sikkert dit spisebord til meget andet end at spise ved. Derfor skal du tænke over et par ting omkring lamper til spisebord, og det vil vi meget gerne hjælpe dig lidt med. Vi har nemlig herunder delt det op i nogle få afsnit, og nederst finder du de lamper vi selv anbefaler til over spisebordet.

Mest solgte lamper over spisebord er:


 

Størrelse på lampe over spisebord

Hvad den rigtige størrelse lampe over spisebord er for dig, er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag og behag. En stor lampe over spisebordet giver følelsen af tryghed og skaber et "rum" omkring spisebordet. En stor pendel skal forstås ud fra størrelsen af det bord du har den over, men skal vi komme med nogle sikre bud til dig, så må de lyde sådan her (Ø betyder diameter): 

 • Lamper til 4-personers spisebord (ca. L140cm)
  - Én pendel på Ø40-55 cm.
  - To pendler på Ø20-39 cm.
 • Lamper til 6-personers spisebord (ca. L190cm)
  - Én pendel på Ø40-55 cm.
  - To pendler på Ø35-50 cm.
  - Tre pendler på Ø25-40cm.
 • Lamper til stort spisebord (over L300cm)
  - To pendler på Ø40-55 cm.
  - Tre pendler på Ø35-50 cm.
  - Flere pendler - Tænk kreativt med f.eks. 5-10 små pendler Ø10-20 cm.
 • TIP: Hæng lampen så underkanten er samme højde, som du sidder på stolen med en knyttet hånd på hovedet.

Vær modig, prøv noget af - Husk vi har Gratis Retur v/Ombytning.


2 store lamper over spisebord


Perfekt belysning over spisebord

Det perfekte lys over spisebordet er faktisk muligt, men du skal kende dit behov! Derfor guider vi dig til at kende dit lys-behov omkring spisebordet, for mængden af lys og farven på lyset er et personligt valg. Men bruger du spisebordet til.. 

 • Lektier/arbejde, spisning og hygge
  - Så kig på den smarte Philips SceneSwitch pære (se også banneret herunder), som kan dæmpes i 3 lysstyrker, kun ved at bruge din egen almindelige kontakt. Så har du 3 lysstyrker, én til arbejde, en til spisning og en til hygge. Se pæren her.
 • Kun til lektier/arbejde og spisning
  - Så skal du bare vælge en LED pærer i en passende watt. Vi anbefaler at du har ca. 6W LED / 40W glødepære pr. meter spisebord.

LED pære med 3 lysstyrker


Ryk lamperne når du får gæster

Kender du problemet med, at dine lamper hænger et forkert sted, når du rykker spisebordet (eller forlænger det) når der kommer gæster? Der er en smart og billig løsning på det, som du kan bruge igen og igen - Strømskinne til lamper over spisebordet!
Det smarte er, at du bare skruer strømskinnen i loftet, sætter din lampes ledning i en pendeladapter og stikker den i skinnen. Når der så kommer gæster, så kan du rykke lampen længere ud, så den igen er midt over spisebordet. Eller du kan have en ekstra lampe liggende, så du kan sætte 2 lamper i, når du forlænger bordet. Det du skal bruge er: 

Lamper i strømskinne over spisebord

Læs mere

1-51 af 107

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-51 af 107

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Designlamper til spisebordet

Søger du en flot designlampe til at hænge over spisebordet, hvor du får både et dejligt lys som lyser bordet op, men som selvfølgelig ser fantastisk flot ud? Så har vi nogle rigtig gode ideer til dig, hvor du får masser af lys for dine penge. Vi er nemlig mestre i, at finde det flotte design som kombineres med et godt lys, og som samtidig ikke koster spidsen af en jetjæger. For vi køber lamper til spisestuen på samme måde som vi køber belysning til alle andre rum i hjemmet - med et stort fokus på value for money, altså at finde det som ser bedst mulig ud, til den bedste pris på markedet.

Derfor har vi også nogle fede designlamper til over spisebordet som både pynter og gør nytte når du skal spise, lave lektier eller der skal bare skrues helt ned for lyset til hyggetid. Tager du et kig på Umage lamper, så rammer det fuldstændig plet, for du får både fedt dansk-designede lamper og perfekt lys over spisebordet. Det samme gælder DybergLarsen som også er dansk designet, men her får du en anelse bedre kvalitet og så er de endda som oftest samlet ved levering.

Materiale til spisebordslampe

Der er grundlæggende 2 materialetyper du skal tage højde for, eller i hvert fald 2 funktioner du får ud af dem. Det har nemlig en stor betydning om du vælger den ene type, eller om du vælger den anden type. For du skal nemlig bestemme dig for, om du vil have lamper i spisestuen som spreder lyset ud i hele rummet, eller om du hellere vil have lamper som fokuserer lyset ned på spisebordet og på den måde skaber et mere lukket miljø omkring bordet.

For at tage de lamper som spreder lyset ud i rummet, så har det den fordel, at du selvfølgelig får et mere oplyst rum. Det vil vi foreslå at du har hvis du kun har få andre lyskilder i rummet (lyskilder som vinduer og andre lamper), og derfor ønsker at få mest mulig lys i hele spisestuen, eller dit køkkenalrum.
Disse lamper er lavet i glas, plast og lignende gennemsigtige/semi gennemsigtige materialer.

Hvis du derimod har lys nok i spisestuen, så kan du med fordel vælge lamper som har et mere fokuseret lys, altså hvor lyset i lampen ikke spredes ud i hele rummet, men er rettet ned mod spisebordet. Disse mere lukkede lamper skaber ofte lidt mere fornemmelse af "rum" når du sidder omkring dit spisebord, da lyskeglen er rettet ned mod bordet, og resten af rummet er lidt mørkere.
De lamper du så skal søge efter er metallamper, eller lamper i tyk plast (evt. farvet) plast.

Gode tilbud på lamper til spisestue

Der er selvfølgelig rigeligt at bruge penge på, når du indretter din spisestue. Derfor har vi, udover de altid fornuftige priser på shoppen, også en kæmpe outlet med masser af gode tilbud på pendler til din spisestue, så måske du lige finder dén lampe du søger derinde. Vi sætter en ære i altid at have gode priser på vores lamper, men nogle gange får vi mulighed for at købe endnu bedre ind, f.eks. hvis en lampe udgår, eller leverandøren har for kampagner. 

Men det er naturligvis også muligt, at vi kan give dig en ekstra god pris hvis du står og skal bruge flere lamper til spisestuen, så tag endelig bare kontakt til os. Men husk, noget for noget - vi har gode priser på lamperne her, så skal du have ekstra gode priser, skal det være fordi, at du køber mere end bare én lampe til spisestuen. Du mangler ret sikkert også lamper til andre rum, eller hvad med en gulvlampe eller andet?

Få inspiration til belysning i spisestuen

Søger du yderligere inspiration til belysning i spisestuen, så tag endelig bare kontakt til os. Vi kan måske ikke rådgive om din smag, men vi vil meget gerne hjælpe med spørgsmål til at vælge størrelse, eller måske det rigtige lys i din spisestue. På den måde kan du få mest mulig ud af dit køkken-alrum eller spisestue - og hvis du tænker over det, så bruger mange mennesker jo faktisk utrolig meget tid omkring spisebordet, som i dag er blevet familiens samlingspunkt i huset.

Tag også gerne et kig på vores instagram profil (@lampeguru) samt vores facebook side hvor vi løbende smider nogle flotte billeder op. Billeder som er lavet til at skubbe dine tanker i gang og netop give dig den ekstra inspiration som vi ofte søger omkring indretning og belysning i hjemmet.
Du kan desuden se vores kategori Indretning, hvis du mangler inspiration til belysning i resten af dit hjem.

Der er også andre flotte bud på langbordspendler til over spisebordet, hvad med f.eks. LED langbordspendler? LED belysning er det mest energibesparende der findes og det giver et flot varmhvidt lys. Typisk sparer en LED langbordspendel 80-90% strøm i forhold til glødepærer, så det er værd at bruge lidt ekstra penge på.
Men langbordspendler findes der som sagt flere forskellige bud på som du skal prøve at tage et kig på. Designet på dem er meget forskelligt, men fælles for en langbordspendel er, at de er 60-100cm i længden og derved giver lys til hele spisebordet.