Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lamper til soveværelset med ekstra funktioner

Soveværelset er en lidt anderledes ting af indrette med belysning da vi ofte oplever, at der meget forskellige krav til belysning i et rum hvor vi mest af alt bare skal sove. Men vi guider dig selvfølgelig til et godt lys, så du får mest mulig ud af dit soveværelse. Det første du skal tænke på er hvilke typer af lamper du vil have, skal det være det klassiske med væglamper eller bordlampe på sengebordet? Eller vil du have lidt ekstra stil på, og måske prøve at finde på en ny måde at indrette dit soveværelse med lys?

Mest brugte soveværelseslamper er:


 

USB væglamper til soveværelse

En af de smarteste lamper, hvis du spørger os, er USB væglamper. De er perfekt til soveværelse da de fleste mobilopladere har USB stik, og derfor kan du sætte din oplader direkte i lampen, og slipper for at have en stikdåse eller lign. Flere af vores USB væglamper har desuden en lille hylde så du kan ligge din bog, din mobil eller briller og så du endda kan undgå at skulle have et sengebord. Desuden findes USB lamperne i flere forskellige farver, så du kan matche det perfekt til din indretning og stil.

USB væglamper til opladning af mobil

 


Loftlampe med godt lys

Vi anbefaler at du søger for, at have flere forskellige lyspunkter i soveværelset. En ide kan være, at du har én loftlampe og 2 sengelamper, hvor loftlampen bruges til at give det generelle lys, og sengelamperne giver dig lys til at læse ved. Har du klædeskab i soveværelset kan det desuden være en god ide, at have en loftspot eller lignende lampe til at lyse ind mod skabet, da der ofte kan blive ret mørkt i klædeskabet (læs vores tip herunder). 
Vil du have en mere dekorativ tye loftlampe til soveværelset, så anbefaler vi at du finder en pendel (hængelampe) med et godt lys.

Loft-spots i soveværelset


Væglamper til elevationssenge

Har du elevationsseng, så kender du ret sikkert også til problemet med, at lampen ikke kan nå med ud når du kører hovedenden lidt op. Derfor har vi været på jagt efter nogle væglamper med en lang arm, som du kan strække ud og derved kan bruge selvom du har kørt elevationssengen lidt op. Vi anbefaler dig i disse tilfælde, ikke at gå efter de billigste lamper da de kan have problemer med at holde armen udstrakt. Det er noget vi har taget højde for, men pris og kvalitet følges ad!

Væglampe til elevationsseng


 

Lightstrip til under sengen eller i skabet

Vi har 2 super smarte måder at få ekstra lys i soveværelset. Hvis vi starter med de smarte bedlight, så er det en pakke med 2 lightstrips og 1 eller 2 sensorer. Meningen er, at du klistre de 2 lightstrips op under sengen i hver sin side, og så vil de tænde når du træder ud og det er blevet mørkt. Lightstrippen vil også slukke automatisk igen, og du kan selv indstille styrken på lyset, så din partner ikke vågner.

Den anden smarte lightstrip er den såkaldte Closetlight som er en lightstrip med sensor som tænder automatisk når du åbner klædeskabet. Det er super smart, da det ofte kan være ret mørkt i skabet, men med denne lightstrip kan du altså få lys i skabet på en meget enkel måde, og uden det kræver en kontakt.


Læs mere

1-51 af 86

1-51 af 86

Smart lys i soveværelse

Hvis du søger lidt smart lys i soveværelset så har vi faktisk også nogle ret gode bud til dig. Når vi siger smart lys, så mener vi faktisk bare lys som lidt mere, end bare at lyse. Det kan f.eks. være, at du har brug for at få lys med en super behagelig stemning, eller måske mangler du en afbryder-kontakt ved sengebordet? Vi har svaret på begge dele. Og en ekstra fordel er, at det slet ikke behøver at koste så meget som du måske kan frygte.

Vi har selv Philips Hue i hele huset, og det giver os en del ekstra fordele ved at vi kan styre belysningen på mange måder. Men du kan godt, selvom du ikke har Philips Hue i hele huset, så lidt glæde at Hue belysning. Det kan f.eks. være ved en af nedenstående muligheder, men du kan også overveje om du måske vil have smart lys i soveværelset, eller hele huset.

Få en ekstra afbryder-kontakt ved sengen

Vi har bemærket, at en del af vores kunder efterspørger muligheden for, at få en ekstra afbryder-kontakt i soveværelset. Det kan gøres super simpelt ved at du køber et Philips Hue Trådløs dæmper-kontakt + LED pære (klik her), som giver dig ekstra muligheder for at styre lyset ved sengen. Det smarte er, at du kan sætte pæren i din egen lampe derhjemme, eller du er selvfølgelig også velkommen til at købe en pendel eller plafond hos os, og sætte det smarte lysdæmpersæt i. Det kræver ingen installation, du sætter bare pæren i din lampe, og så virker kontakten da den er trådløs. Har du flere lamper du vil styre med fjernbetjeningen/kontakten, så kan det også lade sig gøre. Du kan nemlig have op til 10 lyskilder på én kontakt.

Behageligt farvet lys i soveværelset

Søger du at få et behageligt stemningslys i soveværelset, hvor du både får lyset til når du skal læse, men også et dæmpet afslappet lys når du skal se TV? Så er det faktisk super nemt for også her har Philips lavet en genistreg! Med Hue Go fra Philips kan du få en opladelig sengelampe - som du iøvrigt kan tage med ud på havebordet om sommeren - og det er helt uden at du skal installere noget. Du sætter bare lampen i stikket og så er der, i bunden af lampen, en knap som lader dig skifte mellem de 6 forud-indstillede lysfarver, som f.eks. dæmpet lys, læselys, stearinlys-effekt og flere typer farvet lys.
- Skulle du blive helt pjattet med Hue Go, så er det muligt at få endnu mere ud af den med et Hue Starter Kit, så kan den nemlig styres fra din mobil.

Wake-up light lamper

Det er blevet populært med wake-up light, men de færreste gider at have lampe stående på natbordet. Derfor har Philips indbygget wake-up light funktion i deres Philips Hue lys, og her er en Hue Go perfekt til det. Men du kan endda også tilslutte dine andre pærer i lamper til wakeup light systemet, hvilket er ret effektivt. Vi bruger den wake-up light funktionen hver morgen, og det er altså en mere behagelig måde at vågne på.