• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Kontorlampe med godt lys

Kontorlamper skal have et godt lys, et lys hvor du kan holde koncentrationen og så skal der være lys nok. Men hvis du samtidig bruger dit kontor til f.eks. gæsteværelse, så kan det være upraktisk med et for kraftig lys - det findes dog smarte lamper, se herunder. Men for os, vi arbejder jo selv på kontor 8 timer om dagen ved vi, at gode kontorlamper er super vigtigt, for at have en behagelig arbejdsplads, og særligt farven på lyset skal man ikke spøge med. En ting du også skal tænke over, er at du skal have flere lyspunkter på kontoret, du skal have et godt grundlys, suppleret med en skrivebordslampe og gerne yderligere lamper.

Populære kontorlampe typer:


 

Skrivebordslamper med LED

En vigtigt del af din kontorbelysning er skrivebordslamper, da den står et helt centralt sted på kontoret, og så handler det faktisk ikke kun om, at du manglerlys - men også at give dig et ekstra lyspunkt, så dine øjne ikke blive så trætte som hvis du kun har lys fra skærmen. En god skrivebordslamper har en bredt lys, den må gerne være med en lang arm (så den kan nå over skærmen) og meget gerne med LED lys. Og så må din skrivebordslampe også gerne kunne justeres, være fleksibel, så du kan dreje den hvortil du har brug for lyset. 

Skrivebordslamper med LED lys


 

Kontorbelysning med koncentrationslys

En af de vigtigste ting ved belysning på kontoret er, at du har en fornuftig mængde af lys, men endnu vigtigere er farven på lyset. Du må på kontoret gerne have et hvidt lys, faktisk skal det være langt mere hvidt end du er vant til hjemmefra. Philips har lavet en række lamper som har 4 nuancer af hvid forudindstillet, og du skifter nemt mellem de 4 nuancer ved at trykke på de medfølgende fjernbetjeninger/kontakter. 

Lamperne er i Hue Connected lampeserien og de giver et dejligt lys, og en praktisk ting er, at du både har det helt hvide lys som hjælper dig til bedre koncentration, men også at du har en almindelig varmhvid lysfarve i lamperne. Det gør at du kan bruge dem i værelser hvor du skal have fokuseret lys til at arbejde ved, men også at du kan bruge lyset i lamperne i gæsteværelset mv. Lyder det interessant? Find Hue lamperne her.

Ordenlig belysning til kontoret

Læs mere

1-51 af 100

1-51 af 100 resultater

1-51 af 100

1-51 af 100

Belysning til hjemmekontor

Har du et hjemmekontor, så kender du måske til at have middelmådig (eller dårlig) belysning. Men det behøver du slet ikke, for det er hverken dyrt eller besværligt, at få god kontorbelysning, så du ikke skal sidde i halvmørke eller forkert lys. Philips har lavet deres Philips Hue Connected lamper som er perfekte til kontorbelysning. Du får nemlig både et fantastisk godt lys fra de indbyggede LED lyskilder. Du får også mulighed for, med ét tryk på den medfølgende kontakt, at skifte mellem koncentrationslys og almindelig varmhvid belysning.

For at du kan holde din koncentration når du arbejder er det nemlig meget vigtigt, at du har den rigtige lysfarve. I dag bruger de fleste lysfarven 2700 kelvin, hvilken er samme farve som du kender fra almindelige pærer, f.eks. glødepæren. Men vidste du, at du ikek bør arbejde i den farve lys? Problemet med den farve lys er nemlig, at der er for meget "rødt" lys i, som gør at du bliver mere sløv. Det er til gengæld super praktisk når du skal slappe af og falde ned, efter arbejde.

Men når du arbejder har du brug for lys som er på omkring 4-5000 kelvin, hvilket er et markant mere hvidt lys end du er vant til. Det kan godt virke lidt underligt til en start, men så snart du har vænnet dig til det (vi taler under 10 min), så vil du synes at 2700 K er en underlig lysfarve - prøv selv :)

Kontor lamper med flot design

Vi har samtidig altid haft et stort fokus på at finde flotte kontor lamper, gerne et design som er lidt bemærkelsesværdig. Vi synes nemlig, at et kontor ofte er lidt stemningsforladt og derfor elsker vi selv vores skrivebordslamper med et design som er værd at kigge på. Det er jo ligesom med lysfarven så skal vi trods alt sidde og kigge på lampen i mange timer om dagen (nogle dage længer end andre) :)

Derfor finder du i dag et stort udvalg af kontorlamper i et design som er værd at kigge efter, og det er selvfølgelig uden at det skal betyde, at du skal betale i tusindvis af kroner for lamperne. For vi går altid op i, at de lamper vi sælger er til at betale for de fleste, derfor er vores kontor lamper altid i et rimeligt prisleje.