Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og på den måde vise dig relevant indhold, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere efterspurgte services, f.eks. at fremsende vores nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold for på den måde at give dig den bedst mulig oplevelse, når du besøger vores online forretning.

 

Behandling af personoplysninger – tilmelding til nyhedsbrev

Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og relevante tilbud.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mail tilbage – og ikke længere ønsker at vi kan sende dig vores nyhedsmail og relevante tilbud, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i bunden af det enkelte nyhedsbrev.

 

Behandling af personoplysninger – i forbindelse med køb

I forbindelse med dit køb hos LampeGuru ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder

-          Navn

-          Adresse (leveringsadresse, hvis den varierer fra postadressen)

-          E-mailadresse

-          Telefonnummer

-          Betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb. Oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse vil blive videregivet til vores fragtfirma GLS eller PostNord med henblik på levering af dit køb.

 

Herudover indsamler og behandler LampeGuru dine personoplysninger, når du foretager dig følgende:

-          Besøger vores hjemmeside

-          Anmelder vores hjemmeside

-          Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Datasikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Og der er indgået databehandleraftaler med disse, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger. 

 

Cookies

Hos LampeGuru.dk ønsker vi at give dig en god og personlig oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. For at kunne gøre dette benytter vi cookies og der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. 

Nedenfor har vi forsøgt at uddybe, hvilke informationer der indsamles, til hvilket formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Hvad er Cookies?

Websitet anvender ”cookies”, der er en lille datafil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er ikke et program og indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus. Ligesom cookies heller ikke kan give information om hvad du hedder og hvor du bor.

 

Hvad bruger vi cookies til – og hvordan gavner det dig?

Vi bruger cookies og her kan du læse hvorfor, og hvordan det gavner dig, når du besøger vores hjemmeside.

Helt overordnet anvender vi cookies som en del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt. Vi benytter blandt andet cookies til at føre statistik over antallet af besøgende på hjemmesiden, og hvilket indhold, der er mest populært. Vi bruger også cookies til at indsamle viden om din adfærd på hjemmesiden, og med disse data forsøger vi til at forbedre og optimere vores website, hjælpe dig i dit besøg på sitet og skabe den bedste brugeroplevelse. Cookies hjælper også vores site med huske dine indstillinger og genkende dig, når du kommer retur. Ligesom vi bruger cookies til målretning og frekvensstyring af annoncering og markedsføring.

 

Hvor længe opbevarer vi cookies?

Det er forskellige hvor længe cookies lagres på din computer. Nogle cookies slettes, når du lukker din internetbrowser ned, mens andre bliver gemt i et varierende antal måneder. Antallet af måneder varierer alt afhængig af formålet med de forskellige cookies. Lagringsperioden bliver regnet fra dit sidste besøg på LameGuru’s hjemmeside og hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. Cookies sletter automatisk sig selv, når de udløber.

 

Hvilke typer cookies findes der?

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar, ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog eller den region som du befinder dig i.

Statistiske cookies hjælper hjemmesidens ejer med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger.

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

 

Hvilke cookies bruger vi?

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

AddWish

Facebook Pixel og Analytics

Getsitecontrol

Google AdWords

Google Analytics

 

Cookies fra Facebook bruges blandt andet til at vise ”del dette” funktionen under hvert indlæg på vores blog. Den skal herudover hjælpe med at holde styr på om du er logget ind på tjenesten, når du klikker på knappen for at dele. På sammen måde anvendes cookies i forbindelse med deling af information på Google+ og Twitter.

 

Videoer indlejret på vores hjemmeside sker via YouTube. YouTube anvender blandt andet cookies til at registrere, hvilke videoer der afspilles, hvor meget af videoen du har set.

 

Hvordan afviser og sletter du cookies?

Hvis du blokerer eller sletter cookies skal du være opmærksom på at annoncer kan optræde hyppigere og blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til og at der er funktioner du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sådan undgår du cookies

Du kan altid undgå cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du gør og hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilke browser du anvender.

 

Sådan sletter du cookies

Hvis du tidligere har accepteret cookies og ikke længere ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette dine cookies. Benytter du en computer med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstaster. Bruger du flere internetbrowsere, skal du være opmærksom på, at du skal slette cookies i hver enkelt browser.

Se hvordan du generelt sletter eller blokerer for cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering og du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Ejer- og kontaktoplysninger 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis der der fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. 

For yderligere indsigt i, hvilke informationer LampeGuru.dk har registreret og sletning af disse, er du velkommen til at henvende dig til:

 

LampeGuru ApS

Roskildevej 174

Benløse

4100 Ringsted

 

Telefon: 64 64 29 60

Mail: info@lampeguru.dk

https://www.lampeguru.dk

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

 

Version

Disse betingelser er senest opdateret den 26. oktober 2018