Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Vil du gerne have råd til en lidt dyrere lampe end du lige har penge til nu og her? Så kan ViaBill måske være løsningen for dig.

 

Betal dine lamper med ViaBIll 

 

Betal lamper med Viabill

Vi tilbyder, ligesom mere end 4000 andre danske webshops, at du kan betale dine lamper købt på LampeGuru.dk med ViaBill delbetaling. Med ViaBill delbetaling har du altså mulighed for, at betalinge din ordre i mindre bidder så du ikke skal have hele beløbet op af lommen på én gang. Så kan du få lige de lamper du ønsker dig, men ikke betale straks.

Som det er i dag er din første ordre med ViaBill både rente- og gebyrfri, og du skal derfor kun betale det beløb retur som du godkender ved betalingen. Hvis du efterfølgende vil forhøje beløbet er det også muligt, og du kan endda forhøje beløbet helt op til 10.000 kr. når de har lært dig at kende.

 

Delbetaling med ViaBill - Betal i små bidder

Når du vælger delbetaling med ViaBill er du sikret at få dine lamper hurtigt, ligesom hvis du betalte på vanlig vis med et betalingskort. Faktisk bliver din ViaBill konto også tilknyttet dit kreditkort og det månedlige beløb bliver hævet den siste bankdag hver måned, indtil du har betalt hele beløbet retur.

Som det er i dag kan du købe enhver lampe eller lyskilde på LampeGuru.dk og lave delbetaling.

Sådan vælger du delbetaling

1: Find den/de lamper du vil bestille og læg dem i kurven.
2: Tast navn og adresse mv. og vælg Delbetaling som betalingsmulighed i betalingsvinduet.
3: Afvent din bestilling og info fra ViaBill

Find flere svar på ViaBill's egen hjemmeside (åbner i nyt vindue).

 

Delbetaling af lamper med ViaBill

 


 

Ofte stillede spørgsmål om ViaBill

Hvad hvis jeg ikke kan betale?

Som din belysningsleverandør kærlighed til vores kunder, vil vi ikke anbefale dig, at købe lamper på delbetaling hvis du ikke har råd. Vi vil naturligvis gerne have mulighed for, at sælge dig nogle nye flotte lamper, men vi mener kun du bør vælge ViaBill betalingsmulighed hvis det er for, at du på denne måde kan få samlet et helt køb som du ellers ikke ville have mulighed for, eller hvis du ved at vælge denne løsning får den "rigtige lampe første gang" (hvilket kan være den billigste løsning på sigt).

Skulle du alligevel komme ud for, at du ikke kan betale din VIaBill regning vil gerne komme ekstra gebyr på din regning i henhold til ViaBill's betingelser. Du kan være mere om dette på deres egen hjemmeside, eller kontakte deres kundeservice.

Hvad med min returret?

Du har stadig dine 100 dages returret som du altid har ved køb på LampeGuru.dk. Det vil altså sige, at du kan fortryde dit køb efter maks 100 dage såfremt at de almindelige vilkår og betingelser er overholdt uden at det koster dig noget ekstra. Beløbet for de varer som bliver returneret, vil blive sat ind på din ViaBill konto, så du ikke længere skylder dette til ViaBill.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk finansiel serviceudbyder som har specialiceret sig i delbetaling for bl.a. webshops. De er ejet af en række offentlige og private investorer som gør at deres tillid i markedet er utroligt højt. ViaBill har således solide kræfter i ryggen hvilket også gør deres service enkel og billig. I Sverige er fakturabetaling langt mere udbredt end i Danmark - endnu!
ViaBill skiftede i Juli 2013 navn fra iBill til ViaBill. 

Læs mere om ViaBill på ViaBill.dk (åbner i nyt vindue).

 

Betingelserne kan ændres fra ViaBill uden varsen, så det er vigtigt at du læser hvad som står, under bestillingen med ViaBill - Vi tager forbehold for ændringer fra ViaBill efter denne tekst er skrevet.