• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Tyverisikring af huset - Komplet alarmsystem

Af Bo Johannesen 28. jun. 2018

Tyverisikring i dag kan være mange ting. Der findes mange forskellige alarmselskaber hvor mange betaler et fast beløb hver måned og så findes der systemer man selv sætter op og kontrollere, herunder kan dette så gøres på flere forskellige måder. Men en ting er sikkert, folk har fået et større behov for at have tyverisikring i deres hjem. Vi ser her nærmere på Somfy, der har en rigtig god løsning.

 

Tyverisikring med komplet alarmsystem

Somfy Protect er ligsom andre hjemmesystemer, lavet sådan så der ikke er en vagtcentral forbundet, men at man selv får notifikationer og alarmer på sin telefon. Man kan så vælge at venner, familie, eller naboer også får besked. Fordelen ved denne type alarmsystem, er at man ikke har en stor månedlig omkostning og ikke risikere dyre gebyrer ved falsk alarm. Det handler primært om at dit alarmsystem gerne skulle sikre at indbrudstyven slet ikke forsøger at lave indbrud, og hvis han gør, så bliver udsat for sirene og videooptagelser, der gør at han hurtigt opgiver.

 

Alarmsystem giver tryghed

En anden ting ved et alarmsystem er at man får en vis tryghed, ved ikke at skulle spekulere i at være væk fra sit hjem. Man kan roligt tage på rejse, eller andet, da man ved at hvis der sker noget, så får man besked og kan handle hurtigt ud fra det.

Derudover giver det også tryghed når du er hjemme, f.eks. om natten, da du kan skal-sikre hjemmet, og sørge for alarmen går i gang, hvis vinduer eller døre åbnes. Du kan altså sagtens bevæge dig rundt i alle rum uden rumfølerne sætter alarmen igang. Det gør man ikke skal ligge og bekymre sig om lyde om natten, da alarmen giver tryghed.

 

Det nye alarmsystem

Det der gør Somfy specielt, er at kameraet er omdrejningspunktet ved deres system. Udover kameraet har de sensorer og sirener man kun suplere med, men kameraet er hjertet i systemet.

Derudover har kameraet en indbygget privatlivssikring. Dvs. at kameraet skjuler lensen i kameraet når du er hjemme. På den måde skal du ikke være bange for at nogen følger med på dine kamerarer online, uden du er klar over det. For kameralinsen er simpelthen skjult helt. Denne funktion er helt unik for Somfy alarmsystemet.

Topmodellen Somfy One+ har indbygget batteri, så du stadig er sikret hvis der er strømsvigt i hjemmet.

 

Somfy One+  

Betjening af Somfy alarmsystemet

Somfy betjenes via din smartphone, iPhone eller Android. Du kan endda i Appen se live billeder og lyd fra kameraet. Du har også mulighed for stemmestyring af alarmsystemet via Google Home Assistant. På den måde kan du aktivere og deaktivere alarmen nemt og bekvemt.

 

Se alle Somfy produkter her!

Del dette