• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
 • 100 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Lampeskærm til trafik gulvlamper - både nye og gamle trafiklys lamper

Af Steffen Andersen 26. maj 2019

Vi har lampeskærme til trafik gulvlamper uanset om de er gamle eller nye, følg tjeklisten og køb dine nye skærme.

 

Lampeskærm til Trafiklys lampe

Vi skal lige fortælle dig et par ting, inden du køber lampeskærme til trafiklys lampe som er god viden, så du undgår fejlkøb. Der findes nemlige nogle forskellelige modeller af disse lampeskærme som ikke alle passer til din nuværende trafiklys lampe. Forskelligheden ligger somregel i hvilken størrelse fatning din lampe har, og det er ikke nok om den bare er E27 eller E14. Grunden til, at vi skal måle din fatnings diameter er, at vi skal vide hvor stort hullet til skærmen skal være, da den sidder monteret på fatningen.

Så lad os finde ud af hvilken type fatning du har, så vi ved hvilken lampeskærm til trafiklys lampe du skal have. Du skal hente noget at måle din fatning med, for som billedet herunder viser skal du have målt diameteren på selve fatningen på din lampe.

Mål diameteren på fatningen som vist på billedet:

 • Måler din fatning 2 cm i diameter? - KLIK HER
  Så skal du have små lampeskærme til E14 fatning.
 • Måler din fatning ml. 2 og 4 cm i diameter? - KLIK HER
  Her kan det drille lidt at finde lampeskærme til trafiklys lampe, da den lampe du har er af ældre model.
 • Måler din fatning 4 cm i diameter? - KLIK HER
  Din lampe har E27 fatning og du kan vælge mange farver.

Obs! Målene er udvendigt på fatning. Måler du i stedet fatningen på pæren er størrelserne hhv. Lille: 1,4 cm og Stor: 2,7 cm.
Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe, maile eller fange os på chatten.

Mål din trafik skærm

 

 

Trafiklys lampeskærm til E27 fatning

Er du så heldig at dine fatninger på lampen måler 4 cm i diameter, så har du et stort udvalg at lampeskærme du kan vælge mellem. Det har du fordi, at det faktisk er samme størrelse som vores originale Trafiklys lampe. Her får du mulighed for at vælge mellem over 35 forskellige farver lampeskærme i smukt stof med struktur som giver din lampe et flot design og lidt ekstra kant. Skærmene er håndsyet i Sverige og er lavet i en super god kvalitet og de har et dejligt lys.

Køb lampeskærm til Trafik lampe i kraftig stof med struktur

 

Lampeskærme til Trafiklys gulvlampe

 

 

Trafiklys lampeskærm til E14 fatning

Har du derimod en gulvlampe med lille fatning, E14, så er udvalget en del mere begrænset. Disse skærme findes i 6-10 forskellige farver og findes kun i den fine glatte skærm-model. Men du får stadig et godt lys og skærmen er en anelse mindre en ovenstående skærme, nemlig: H22 cm Ø(top)10 cm Ø(bund)15 cm. 
Klik på billedet for at købe en skærm i din ønskede farve. 

Små E14 trafik skærme

 

Små skærme E14

 

Lampeskærm til gammel trafiklys lampe

Hvis du målte fatningen på din gulvlampe til at være mellem 2 cm og 4 cm er det fordi, at du har en ældre udgave af lamperne. Det er noget vi ofte ser da de (heldigvis) er til at skaffe endnu, enden i genbrugsbutikker eller på diverse loppemarkeder. De kræver dog ofte en ny lampeskærm og det kan til gengæld være lidt mere svært at finde, da fatningerne på de ældre trafiklys lamper ikke er samme størrelse som dem vi bruger i dag.

Løsningen er at du kan bruge en eller 2 resesringe som de hedder. Det er sådan set bare 2 skiver metal med hul i midten som man bruger til at sætte på hver side af den nye trafiklys lampeskærm med E27 fatning. Der skal 2 ringe til pr. skærm i de fleste tilfælde, da der skal sidde én ring på hver side at lampeskærmens fatningshul som sidder i toppen af skærmen. Disse ringe vil være skærmhullet lidt mindre, så vores lampeskærme passer til din ældre trafiklys lampe.

Problemet er så bare, at de ringe ikke er ret nemme at få fat i, og vi har dem kun i begrænset mængde og periode. Hvis du har dem nu, så kan du findes Resesringe her.

 

Køb en ny Trafik gulvlampe

Det er selvfølgeligt også en mulighed for dig, at købe en helt ny trafik gulvlampe. Det kan jo være at stellet på din nyværende gulvlampe er ved at være slidt, måske står den og vipper eller måske vil du bare hellere have den i en anden farve? Vi har både trafiklampen med 3 skærme og med 3 skærme, også kaldet Fodgænger gulvlampe. Begge lamper er fra vores danske leverandør Nielsen Light som laver dem i den bedste kvalitet du kan ønske dig. Se vores eksempler herunder eller tryk på billederne og design din egen gulvlampe.

 

Køb en ny Trafiklys gulvlampe

Findes i et utal af farver - DESIGN DIN EGEN TRAFIK GULVLAMPE
- Vælg mellem 7+ farver fødder og 35+ farver skærme. 

 

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette