• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Ny Philips Hue Color (farvet) GU10 pære

Af Steffen Andersen 5. aug. 2019

Philips Hue har lanceret den nye Hue Color GU10 pære - Læs med her.

 

Ny Hue Color GU10 farvet pære

Så er den nye Hue Farvet GU10 pære klar til salg og den har været længe ventet. Den farvede GU10 pære har været på markedet i mange år, og det er en af de standardspørgsmål vi får - Hvornår kommer der en ny Hue Color GU10 pære. Nu kan vi jo så endelig sige, at den ER kommet og den er klar til at blive sat i hvilken som helst lampe med GU10 fatning du har - den er nemlig helt normal GU10 pære størrelse.

Har du allerede de gamle Hue GU10 pærer derhjemme og skal du have flere GU10 pærer tæt nær dem, så anbefaler vi dog at du køber den gamle model pære, da der er markant forskel i farven på lyset i hhv gammel og ny pære. Skal pærerne ikke bruges i umiddelbar nærhed af hinanden kan du sagten købe den nye Hue GU10 pære og derved få glæde af alle fordelene.

 

Der er 3 store forskelle på den gamle Hue Color GU10 pære og så den nye Hue Color GU10 pære. Hver af disse opdateringer har været længe ventet, og de er derfor også værd, at kigge lige ned i.

 

Hue Color GU10 - Perfect Fit

Den nye Hue farvet GU10 pære har fået helt almindelig GU10 pære størrelse. Det vil altså sige, at du nu kan sætte de nye farvede Hue GU10 pærer i alle lamper, indbygningsspots osv., som har GU10 fatning. Det er en super god nyhed for dem af jer som har lamper hvor der ikke kan være den gamle, og længere, model Hue GU10 pære med farvet lys. Se forskellen på ny og gammel pære herunder.

 

Ny og gammel Hue Color GU10 pære

Gammel og nye Hue farvet pære

 

Hue Color GU10 - Richer Colors

Den nye Hue GU10 pære med farvet lys har endnu en fantastisk ny opdatering i sig - den har nemlig fået det som Philips kalder for Richer Colors. Det betyder egentlig bare, at farverne i pæren er opdateret til nogle flottere farver, især farver som blå¨, grøn og gul er blevet langt mere tydelige end i den gamle version GU10.

Men tænker du, at det da ikke kan være den store forskel i lyset på pærerne, så må vi bare sige, at der er en kæmpe forskel i lyset på pærerne. Vi har herunder optaget en video af en Hue 2-spot vi har på kontoret, til højre i spotten sidder den gamle model Hue GU10 og til venstre sidder den nye Hue Color GU10 pære.

 

Hue Color GU10 med Bluetooth

Den sidste nyhed omkring denne nye Hue GU10 pære er, at den har fået indbygget Bluetooth i sig, ligesom de fleste andre Hue pærer også er ved at få. Jeg vil skynde mig at sige, at har du allerede Philips Hue derhjemme i dag, så skal du ikke læse videre for så kan du egentlig ikke bruge denne Bluetooth funktion til det helt store.

Har du ikke allerede Philips Hue i dag, eller er du bare nysgerrig på hvad det nye Bluetooth i Hue kan, så læs mere omkring Hue Bluetooth i vores Philips Hue Bluetooth kategori hvor du også kan se alle de pærer og lamper som i dag har fået Bluetooth indbygget.

 

Har du spørgsmål til Hue så skriv eller ring endelig bare til os.

Posted in: Philips Hue Update
Del dette