• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Ny Philips Hue Color (farvet) GU10 pære

Af Steffen Andersen 18. jan. 2019

Philips Hue Color GU10 pærer med farvet lys er i dag ca. 2 cm. længere end en normal GU10 pære, og det kan give problemet når du skal bruge Hue Farvet GU10 pære i spots og lamper - Men vi har løsningen herunder.

 

Ny Hue Color GU10 farvet pære

Vi har hørt rygter om, at Philips er ved at udvikle en ny farvet Hue GU10 pære i normal GU10 størrelse, hvilket vil sige at den vil blive omkring højde 5,5 cm og diameter på 5 cm. Bliver den de mål, vil den passe direkte i alle lamper som har GU10 fating, da det så vil være helt normal GU pære størrelse. Det er ikke rygter som er bekræftet af Philips.

En ny Hue Color GU10 pære med farvet og hvidt lys vil formentlig også få den seneste opdatering af farverne. Tidligere er der nemlig kommet en Ritcher Colors i E27 pæren fra Hue, så derfor er det nærliggende at tro, at der kommer en Ritcher Colors GU10 farvet pære også. Det var især farverne grøn, blå og gul som var forbedret i den nye Hue pære udgave.

Men vi kender jo altså ikke en leveringstid på Hue GU10 pærerne, og indtil da kan vi hjælpe dig med lamper og spots til dine nuværende Hue Color GU10 pærer herunder.

 

Høj Hue farvet GU10 pære

 

Spots til lang Hue Color GU10 pærer

Vi har ofte forespørgsler på spots til de lange Hue color GU10 pærer og der findes faktisk både indbygningsspots og påbygningsspots som kan have den farvede Hue GU10 pære i, uden at den stikker ud. Så har du i dag Hue Color GU10 spotpærer behøver du altså ikke skifte dem ud, heller ikke selvom der er en ny mindre Hue GU10 pære.

 • Indbygningsspots til lang Hue farvet pære
  Vi anbefaler spots til indbygning fra det danske firma Nordtronic, da disse spots med garanti passer til de længere Hue color GU10 pærer, samt fordi at der er indbygget safeboks på dem. Det betyder at de kan monteres direkte i isoleringen og din elektriker skal kun føre ledningerne.
  - Køb Nordtronic HIGH Indbygningsspots til Hue Color GU10
 • Spots til Hue farvet pære
  Søger du derimod alm. spots, de såkaldte påbygningsspots, til den farvede Hue GU10 pære, så er vores favorit bud de flotte MIB 6 lamper fra Nordlux. De passer nemlig lige præcis til Hue GU10 Color pærer!
  - Køb MIB 6 Pendler til Hue Color (hænge-lamper)
  - Køb MIB 6 Spots til Hue Color GU10
  - MIB 6 findes desuden også som bordlampe, væglampe og gulvlampe.

I MIB 6 pendlerne på billedet herunder er monteret Hue Color GU10 pærer.

 Lamper til Hue Color GU10 farvet pærer

 

Lamper til Philips Hue pærer

Hvis du ikke bare søger lamper som passer til de farvede Hue GU10 pærer, så kan vi også hjælpe med dig det. Vi har nemlig lavet en hel kategori med lamper som vi mener er som skabt til brug sammen med Hue, og især Hue color pærer. Derfor synes vi lige du skal kigge forbi den kategori som har masser at fantastiske lamper til Hue color pærer - og til alle andre pærer.

Husk, at hvis du er i tvivl om en bestemt lampe passer sammen med Philips Hue, så tøv ikke med at skrive til os på mail eller chat, så tjekker vi gerne om en farvet Hue pære kan være i en lampe du efterspørger.

Se vores kategori > Lamper til Philips Hue pærer

 

Posted in: Philips Hue Update
Del dette