GRATIS FRAGT I DAG (GLS)

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Messing lamper er HOT! Er messing lamper det nye kobber?

Af Steffen Andersen 21. jun. 2017

Messing lamper er virkelige på vej til at blive det helt store. Messing har en super positiv indflydelse på din indretning og kan sættes sammen med det minimalistiske indretning i norden.

  

Messing lamper er det nye guld!

En trend er i gang, messing er helt klart en ny udfordre til det super populære kobber som næsten ikke er til at skaffe hjem på lager. Der ses lidt samme tendens indenfor messinglamper som der gør i dag for kobber, at man ikke nødvendigvis skal skifte alle lamper ud med messing lamper, men blot vælge enkelte elementer i messing - det kan f.eks. være at lampen over spisebordet skal være messing. 
Vi følger med og finder masser af super flotte lamper i messing til dig hele tiden! 

Messing klyngependel

 

 

Flotte messing kuglependler 

Vi har en super nyhed til dig, nogle virkeligt flotte kuglependler i messing med masser af charme og stil. Messing kugle lamperne er lavet i børstet messing og med en shiny effekt med masser af skønt lys ned over bordet eller f.eks. som en klynge i hjørnet af stuen. De ser iøvrigt super flotte ud hvis du sætter én af hver størrelse sammen eller flere af samme størrelse på række over spisebordet. 
Se de flotte kuglependler i messing herinder og klik på billedet for at komme ind på lampen og se priserne.

Nice Børstet MessingNice Børstet Messing

 

Klassiske messing loftlamper

Selvfølgeligt har vi også andre messing loftlamper, faktisk har vi fået den super klassiske Dallas lampeserie i messing ind og klar til salg. Den har det meget genkendelige og klassiske lag-på-lag look som giver dig et dejligt lys, både ud i rummet og ned på bordet mv. Du kan få Dallas messinglamperne i flere forskellige størrelser og både som pendler og bordlamper. 

Dallas messing lamperDallas messing bordlamper

 

 

Er det hele lidt for meget messing?

Ja, så er der faktisk også et par super flotte bud på smukke lamper med kun et touch af messing. Du kan se et par af vores bud herunder, hvor Halo Tech / Colors By Copenhagen f.eks. har valgt at blande sort med messing og det ser bare super godt ud! Det giver et meget stilet og rent look, til dig som synes at rene messing lamper godt kan blive lidt FOR meget i hjemmet.

Lamper med messing detaljerMessing fatning med stofledning

 

 

Fin gulvlampe i messing

Som et sidste skud på stammen, i hvert fald i dette indlæg, vil vi altså rigtigt gerne lige vise jer Fodgænger gulvlampe i messing! Den er super flot i fint gammeldags look og med det skønneste lys til læsning eller til mere generel belysning af stuen.
Selvfølgeligt findes der også andre, mere stilrene gulvlamper i messing som f.eks. Dallas med små fine skærme i messing og med et skønt lys. Du kan se et par af vores bud her, eller ved at søge på "messing" i søgefeltet på shoppen. 

Messing gulvlampe

Messing gulvlampe

 

 

Nyttige links til dette indlæg

Find messing lamper online

Gå til forsiden af LampeGuru.dk

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette