I DAG 15% EKSTRA på outlet
Brug kuponkode: sommer

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Elektriske Bloklys med vippende flamme - Ligner rigtige lys!

Af Steffen Andersen 22. jan. 2019

Vi har de smarte LED bloklys med vippende flamme på lager og vi har selvfølgeligt prøvet dem - med stor succes.

 

Elektriske bloklys med vippende flamme

 

Bloklys med bevægelig flamme er et hit!

Vi har flere udgaver af de flotte bloklys med bevægelig flamme til batteri. Da der efterhånden findes en del forskellige leverandører af disse elektriske bloklys med bevægelig flamme kan der også opleves meget stor forskel i kvaliteten. Derfor tager vi altid vores LED bloklys igennem en test for at se hvordan lysfarven er, om den vippende flamme virker naturlig og om kvaliteten generelt virker fornuftig.

Det særlige er jo ikke, at lysene er elektriske - ej heller at de har LED lys i flammen. Det særlige ved disse bloklys er, at flammen står og vipper, så lyset i dem ligner rigtige stearinlys - de er super flotte og meget livagtige. Men som sagt, så skal du altså være opmærksom på den forskel i kvaliteten der findes i markedet. Særligt i visse lavpris butikker findes disse elektriske LED bloklys med vippende flamme som, ærligt talt, ikke er særlig flotte i hverken lysfarve eller i det vippende flamme lys.

 

Bloklys med bevægelig flamme

 

 

Elektriske lys med vippende flamme - 3 str.

Du kan endda få de smukke bloklys i 3 forskellige størrelser. Ego bloklysene er både super flotte enkeltvis, eller i sæt hvor lysene er lige store. Men vi kommer ikke fra, at det også bare er super flot, når man stiller bloklysene op, hvor der er én i hver størrelse. Både løst på gulvet, på en reol eller f.eks. i en stor lanterne. 
Lysene er ikke beregnet til at stille udenfor, men i en lanterne hvor vandet ikke kommer ind, kan de sagtens stå og skabe hygge udendørs.

Vi bliver ofte spurgt om man må bruge elektriske bloklys udendørs, men det må du som udgangspunkt ikke. Dels fordi de ikke kan tåle vand, dette kan dog løses ved at sætte dem ind i en lanterne. Men da lysene ofte er lavet i en form for voks tåler de heller ikke direkte sollys. Derfor skal du aldrig stille elektriske bloklys i direkte sol, og ikke steder hvor de kan få vand - Har du styr på disse 2 ting, så kan du i princippet godt stille elektriske bloklys udendørs.

Klik på billedet og se alle vores LED bloklys med vippende flamme.

Elektriske bloklys med blafrende flamme

 

Bloklys med vippende flamme i flere farver

Vi har i dag bloklys med vippende flamme i flere farver, foruden de klassiske hvide bloklys. Bloklys med bevægelse flamme giver masser af hygge hjemme i stuen og hvis du vælger bloklys i forskellige farver, kan du indrette med LED bloklys i hjemmet som passer til din stil. Vi har i dag mere end 6 forskellige farver bloklys med bevægelig flamme. Det er ikke selve lysfarvet som er farvet, men derimod farven på det voks der sidder omkring lyset som vi her mener. 

Husk også, at bloklys i farver ikke bare er til ren hygge, men de også fungerer som en slags indbrudssikring i hjemmet. Hvis du sætter Bloklys med bevægelig flamme i vinduerne, og sørger for at de lyser mens du ikke er hjemme, vil det se ud som om at der er liv i hjemmet. En mulig indbrudstyv kan på afstand ikke se, at dine bloklys er elektriker og da det ligner rigtig ild takket være den vippende flamme, så kan man håbe på, at de ikke kommer ind i dit hus.

Hvis du søger bloklys med farvet lys så har vi også det, der medfølger fjernbetjening og findes i samme kategori som resten af vores LED Bloklys.

 

Hvorfor elektriske bloklys?

Der er et par forskellige grunde til, at vælge elektriske bloklys i stedet for levende lys - du bestemmer jo helt selv, dette skal ikke forstås som en skræmmekampagne!

  • Levende lys afgiver skadelige partikler, ligesom f.eks. brændeovne gør. Udfordringen i vintermåneder især er, at udluftningen i hjemmet er mere begrænset og vi ophober derfor skadelige partikler fra levende stearinlys i hjemmet, måske endda mere end fra bilos udendørs. 
  • Hvis du har børn, kan levende lys være farlige. Derimod er elektriske bloklys meget børnevenlige og kan endda bruges på børneværelset uden at skulle tænke på brandfare.
  • Læs mere om levende lys på www.indeklimaportalen.dk

 

Gode elektriske bloklys

 

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette