• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Brilliant - Hverdagens flotte lamper til billige priser

Af Steffen Andersen 16. apr. 2019

Brilliant lamer spænder utrolig vidt og har et lampekatalog så tykt, at det næsten ikke er til at løfte over på skrivebordet når vi skal gennemgå det. Men hvorfor har vi så alligevel ikke er større udvalg?

 

Historien om Brilliant belysning

Brilliant er intet mindre end kæmpe stort! Det over 60 år gamle selskab har bygget en solid historie op omkring et kæmpe sortiment som indeholder intet mindre end 8000 varer. Deres kæmpe lager ligger i Tyskland hvorfra alle varer sendes ud til hele Europa hvor de er blandt de førende.
Brilliant lamper er kendetegnet ved det flotte hverdags design og de altid gode priser samt en fornuftig kvalitet. De gør meget ud af nytænktning af lamper og tilbehør og kommer altid med overraskende bud på lamper og belysning til en skarp pris.

Typisk ser vi, at Brilliant lamper har et markant anderledes design end de lampedesign vi kender fra vores danske leverandører, og det tør vi godt sige, at det er på både godt og ondt. Da Brilliant som sagt er et tysk lampefirma har de også en noget anden stil på mange af deres lamper end vi er vant til, så vi har nøje udvalgt de lamper som vi mener passer bedst til det sortiment vi har på LampeGuru - men naturligvis også fundet nogle design som skiller sig ud, så du har et bredt udvalg. 

 

Har Brilliant lamper godt lys?

Vi får faktisk ofte spørgsmålet omkring om en given leverandørs lamper giver et godt lys, og i de fleste tilfælde vil vi jo selvfølgelig sige ja. Dels fordi at de færreste leverandører laver lamper med dårligt lys (hvorfor skulle man det?), men også fordi, at vi som lampesælger gerne vil sikre at du som kunde får en lampe med et godt lys som du bliver glad for, så skulle der endelig være lamper som ikke er fantastiske vil de slet ikke blive lagt på hjemmesiden.

Så derfor må svaret være, ja! Brilliant lamper har et godt lys men der er naturligvis ting du skal være obsmærksom på. Det kan f.eks. være de normale ting som feks. om du har brug for en metallampe eller en glaslampe, men også hvilken lysfarve du skal bruge.for netop her er Brilliant lamper lidt anderledes end de fleste andre af vores leverandører. 

Lysfarven i langt de fleste lamper er nemlig i det man kalder for varmhvid. Det vil enten sige 2700K eller 3000K som også er de lysfarver vi har i normale pærer du kender hjemmefra. Men Brilliant, da de er et tysk firma, har også lamper i en langt mere hvidlig nuance og det kan godt overraske. Det har vi naturligvis taget højde for, så har vi lamper med et mere hvidt lys end normalt, vil det stå beskrevet på varen.

  

Hvorfor har vi ikke alle Brilliant lamper?

Vi kan ganske enkelt ikke have alt på vores webshop, så vi justerer hele tiden vores valg af sortiment fra Brilliant. Vi har valgt de bedste lamper i den enkle nordiske stil blandet med lidt traditionelle Brilliant varer som de elsker i sydeuropa. Skulle vi have det fulde sortiment fra Brilliant skulle vi have et lager på størrelse med fyn, og det kan vi godt røbe at vi ikke råder over. Men vi har derimod mulighed for, at bestille samtlige Brilliant lamper fra deres katalog og hjemmeside, så finder du en eller flere lamper deri som du vil købe, ja så kan vi sagtens hjælpe dig med det. 

Sig endelig bare til hvis du har nogle lamper som vi skal undersøge en pris på, du kan endda bestille helt ned til én enkel lampe ad gangen.

Del dette