Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Billige LED skrivebordslamper

Af Steffen Andersen 7. mar. 2019

Vi har samlet vores flotteste LED skrivebordslamper med godt lys i én kategori. Kig med her, når vi viser dig en masse flotte LED skrivebordslamper til arbejdsbordet eller kontoret.

 

Billige LED SKrivebordslamper

 

Billige LED skrivebordslamper

Hvis du er på udkig efter billige LED skrivebordslamper, så er der faktisk flere rigtigt godt bud. De er ganske vidst billige, men absolut ikke dårlige! Du kan f.eks. bruge dem på børneværelset hvor en lampe jo nemt kan "komme til skade" eller på kontoret hvor du ikke så ofte sidder. De giver et fint lys, som typisk ikke spredes ret meget, men er brugbart. Faktisk kan du få LED skrivebordslamper helt ned til et par hundrede kroner.

Billige LED skrivebordslamper har typisk et ganske fint lys, dog ofte et mere fokuseret LED lys ned på skrivebordet så du primært får oplyst det område som du vender lampen mod. Det kan ofte være hvis du sidder og læser lektier eller læser en bog, at et godt fokuseret LED lys vil være fint at have. Tænk i sådan et tilfælde altid på, at du vælger en lampe hvor armen kan bevæge sig lidt, hvilket de fleste LED skrivebordslamper dog kan. 

5 LED skrivebordslamper til under 500 kr. (klik her og se flere):

 

Skrivebordslampe med display

Den danske leverandør Halo Design har lavet en ret sej skrivebordslampe som vi ved er et gavehit. Den er lavet i sort læderlook hvilket gør den ret elegant, og den er meget fleksibel og kan vrides i flere retninger. Du får et lys som er super godt rettet ned på skrivebordet og som lyser dine lektier, bogen eller PC'en godt op med et kraftigt hvidt LED lys - perfekt til arbejde!

Det indbyggede LED display viser flere oplysninger som temperaturen, daoten og klokken. Det er praktisk at have alle oplysninger lige ved hånden.

Læs mere og køb skrivebordslampen her.

LED Skrivebordslampe med display

 

LED arkitektlampe til skrivebordet

Vi kender alle, ung som gammel, de klassiske arkitektlamper som er evigt populære, både på grund af det gode lys, men også grundet det fine klassiske design og mest alt alt på grund af den fleksibilitet de har. Nu har danske Nielsen Light lavet en fortolkning med et flot LED lys, her får du altså et super godt LED lys til at arbejde ved samt et virkeligt fint design!

Den har indbygget LED lys som spreder sig flot ned på bordet. Det er en god hvid nuance som er god at arbejde og lave lektier ved, og så gør det ikke noget at den også er flot, vel?

Se den flotte LED arkitektlampe her.

LED arkitektlampe

 

Skrivebordslampe med USB stik

Se nu bliver det altså smart! Denne skrivebordslampe fra danske Nielsen Light har USB stik i så du kan oplade din mobil, tablet eller andre enheder mens du sidder ved skrivebordet og arbejder. Det er fantastisk smart og fungerer perfekt til den studerende eller til dig som sidder og arbejder ved skrivebordet.

USB skrivebordslampen her fås endda i både sort og hvid, den ledning du bruger til at lade din enhed op her (på billedet en iphone) skal du tilkøbe, eller bare bruge den du allerede har til din telefon mv.

Køb skrivebordslampen med USB her.

Skrivebordslampe med USB

 

Lækker design-skrivebordslampe

Philips har lavet en geni-streg af en lækker LED skrivebordslampe med et fantastisk godt lys (det kan Philips altså bare). Du er nødt til at klikke dig ind og se alle billederne og du kan lige så godt hente pungen med det samme, for den er billigere end du tror.

Designet er klassisk Philips, nemlig slankt og minimalistisk men alligevel med lidt kant. Her er den lavet i fint guld-look som ikke er for meget, men som derimod bare giver lidt ekstra liv til skrivebordet. Nu ikke så kedelig, vel? Læg iøvrigt lige mærke til, at den har inbygget 3-trins dæmper som styres direkte på foden.

Se og køb Philips designer-skrivebordslampe her.

Skrivebordslampe i lækkert design

 

Opladelig skrivebordslampe

Vi runder dette indlæg af med den lille smarte skrivebordslampe som du kan oplade og tage med dig ud i verden, eller bare over i sofaen måske. Den fylder ikke ret meget og kan nemt stilles på armlænet på sofaen, tage med ud i haven når det er godt vejr, eller sniges med over i sengen om aftenen. 

Du lader den op via USB ledning og den kan lyse i ca. 3-4 timer, hvilket kræver en opladning på 1-2 timer. Den giver et fint lys og tændes på en knap på foden. Nemmere bliver det da ikke, så hvorfor ikke bare købe den - den er jo ret billig!

Køb opladelig skrivebordslampe her.

lille opaldelige skrivebordslampe

 

LED belysning = Det gode arbejdslys

Der er ikke den store tvivl om, at LED lys er fremtidens lys (i hvert fald den kendte fremtid) og LED belysning er perfekt til at læse ved, lave lektier ved og til at lyse på PC'en når der arbejdes. Det er meget vigtigt med godt lys når du sidder og arbejder, for ikke at blive træt i øjnene. 
Du har her fået vores bud på billige LED skrivebordslamper til under 500 kr, alle med et godt og brugbart LED lys - Har du spørgsmål til arbejdslys eller LED lys, så skriv endeligt til os! 

 

Billige LED SKrivebordslamper

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette