GRATIS FRAGT I DAG (GLS)

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Billige LED skrivebordslamper

Af Steffen Andersen 7. mar. 2019

Vi har samlet vores flotteste LED skrivebordslamper med godt lys i én kategori. Kig med her, når vi viser dig en masse flotte LED skrivebordslamper til arbejdsbordet eller kontoret.

 

Billige LED SKrivebordslamper

 

Billige LED skrivebordslamper

Hvis du er på udkig efter billige LED skrivebordslamper, så er der faktisk flere rigtigt godt bud. De er ganske vidst billige, men absolut ikke dårlige! Du kan f.eks. bruge dem på børneværelset hvor en lampe jo nemt kan "komme til skade" eller på kontoret hvor du ikke så ofte sidder. De giver et fint lys, som typisk ikke spredes ret meget, men er brugbart. Faktisk kan du få LED skrivebordslamper helt ned til et par hundrede kroner.

Billige LED skrivebordslamper har typisk et ganske fint lys, dog ofte et mere fokuseret LED lys ned på skrivebordet så du primært får oplyst det område som du vender lampen mod. Det kan ofte være hvis du sidder og læser lektier eller læser en bog, at et godt fokuseret LED lys vil være fint at have. Tænk i sådan et tilfælde altid på, at du vælger en lampe hvor armen kan bevæge sig lidt, hvilket de fleste LED skrivebordslamper dog kan. 

LED arkitektlampe til skrivebordet

Vi kender dem alle, ung som gammel, de klassiske arkitektlamper som er evigt populære, både på grund af det gode lys, men også grundet det fine klassiske design. Nu har Nielsen Light lavet en fortolkning med et flot LED lys, her får du altså et super godt LED lys til at arbejde ved samt et virkeligt fint design! Se den flotte LED arkitektlampe lige herunder.

LED arkitektlampe

 

Design-LED-skrivebordslampe - findes det?

Ja, da! Vi har et par supe gode bud på LED skrivebordslamper hvor der er lagt ekstra fokus på designet. Du får selvfølgeligt stadig det smukke LED lys, men der er kælet lidt ekstra for detaljerne og det synes vi klæder dem rigtigt godt! Nielsen Light kommer her med 2 bud, én med bløde fine linier og en i et mere minimalistisk design - kan vi friste?

Design LED skrivebordslampeDesign LED skrivebordslampe

Design LED bordlampe til skrivebord

 

 

LED belysning = Det gode arbejdslys!

Der er ikke den store tvivl om, at LED lys er fremtidens lys (i hvert fald den kendte fremtid) og LED belysning er perfekt til at læse ved, lave lektier ved og til at lyse på PC'en når der arbejdes. Det er meget vigtigt med godt lys når du sidder og arbejder, for ikke at blive træt i øjnene. 
Du har her fået vores bud på billige LED skrivebordslamper til under 500 kr, alle med et godt og brugbart LED lys - Har du spørgsmål til arbejdslys eller LED lys, så skriv endeligt til os! 

Posted in: Produktanmeldelser
Del dette