• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Blog

Tyverisikring af huset - Komplet alarmsystem

Af Bo Johannesen 28. jun. 2018

Somfy

 

Tyverisikring af hjemmet findes i dag i mange afskygninger - nogle mere effektive end andre. Hvad er nyeste mode indenfor alarmsystemer? Somfy Protect har svaret - Se nærmere her!

Danalock - App styret lås til din hoveddør

Af Bo Johannesen 26. jun. 2018

Danalock v3

Danalock er den største indenfor automatiske låse i Danmark. De har mange forskellige typer, alt efter hvordan du ønsker at forbinde den, samt hvilken lås den skal sidde på. Der findes også forskelligt tilbehør - Vi ser her nærmere på de forskellige Danalock produkter.

Automatiske rullegardiner - Styr gardinerne via app

Af Bo Johannesen 13. jun. 2018

Soma Rullegardin

I mange danske hjem finder man rullegardiner, som bruges fordi du vil sove længe, eller vil dække for solen. De fleste trækker for om aftenen og fra om morgenen, men hvorfor skal denne proces ikke foregå automatisk? Se med her hvordan.

Philips Hue alternativer

Af Bo Johannesen 7. jun. 2018

Hue Logo

Vi ser her på de alternativer der findes til Philips Hue - Hvad er forskellen? Hvad er for og imod? Find svar på det hele her!

Posted in: Philips Hue Update

Apple Homekit produkter

Af Bo Johannesen 6. jun. 2018

Apple Homekit logo

Apple Homekit bliver mere og mere udbredt og findes i mange produkter efterhånden. Få et overblik over fores Apple Homekit sortiment og find også ud af hvorfor det er en god ide at have flere produkter med denne integration. 

Lightstrips under køkkenskabe

Af Bo Egede Johannesen 30. maj 2018

Lightstrip under køkkenskabeLightstrips under køkkenskabe lyder som en fed ide, men hvordan gøres det rent praktisk? for der er typisk nogle udfordringer på vejen og hvordan kommer man nemt igennem dem? Det ser vi på her!

Posted in: Philips Hue Update

Sådan kommer du igang med Smart belysning - Uden at blive ruineret

Af Bo Egede Johannesen 25. maj 2018

Hvad krævet det som minimum, at komme i gang med smart belysning? Det ser vi nærmere på her. Der findes nemlig i dag en del muligheder, alt efter dit behov.

Posted in: Philips Hue Update

Stegetermometer med App

Af Bo Egede Johannesen 24. maj 2018

WeGrill Stegetermometer

Sommer er lig med grillvejr og så er der brug for lidt nyt til grillen - Et stegetermometer forbindet til din telefon via Bluetooth, så kan du holde øje med temperaturen og få besked på din telefon når maden er klar!

Fede Apps til Philips Hue

Af Bo Egede Johannesen 22. maj 2018

Der findes snart et utal af forskellige Apps til Philips Hue. De fleste bruger bare den almindelige App, der er lavet af Philips, men der findes faktisk mange andre Apps som kan lidt noget andet, end det du allerede kender. Tjek nogle af dem ud her!

Posted in: Philips Hue Update

Smart belysning til restauranter og caféer

Af Bo Egede Johannesen 18. maj 2018

Nanoleaf på barer

Smart belysning på restauranter, cafeer og barer bliver mere og mere udbredt - Vi ser her på hvorfor og hvilke fordele det kan have.

Posted in: Philips Hue Update