• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

 

Salg til elektrikere og installatører

Du oplever sikkert ofte, at kunder beder dig købe lamper for sig eller, at finde en lampe inden for et foreskrevet design. Det kan tage lang tid at finde, og give dig en del besvær - men vi vil gerne hjælpe dig med, at gøre det lidt mere enkelt.

Henvis dine kunder til LampeGuru.dk og lad dem finde en lampe de vil have. Så kan du bestille den, med din faste rabat, og derved ikke give din tid gratis, men i stedet tjene penge på den service. Samtidig sørger vi for hurtig levering, og kontakten går på den måde mellem LampeGuru.dk og dig, i stedet for gennem en kunde.


SÅDAN GØR DU:

Kontakt os for at få din rabataftale. Du vil få en fast rabatkode som du kan bruge når du handler, det vil gøre, at du kan handle her når du vil og har tid - og du kan få sendt varen til hvilken som helst adresse.
Din rabat vil som udgangspunkt, alt efter ordrestørrelser og hyppighed, ligge på 10% som en start.

Som udgangspunkt skal alle varer betales med kort. 
Særaftaler om fakturabetaling kan indgåes.Smart lys til erhverv - Intelligent lys B2B

Et af vores stærkeste ben er vores afdeling for Smart lys (vi kalder det Smart Home belysning). Den stærkeste på dette marked er stadig Philips Hue, som har et stort sortiment af smart-belysning som kan styres via deres kontakter, via smartphones og tablets, eller via automatisk setup ud fra sensore, tid eller placering.
- Alle disse indstillinger kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at sætte op.

Fordelene ved det intelligente lys er mange, derfor har vi delt fordelene op i to dele.

Fordele for dig som elektriker / installatør:

Den måde, hvis du spørger os, du skal sælge f.eks. Philips Hue på eller andet smart belysning er, at du har muligheden for at hjælpe din kunder på en anden måde. Det kan være ved, at du kan montere en afbryder på en væg hvor der ikke er trukket strøm, det kan være at kunder ønsker flere funktioner ind i deres belysning. 
Men det kan også være ældre mennesker som har svært ved at komme over til en kontakt. Eller firmaer som har brug for bedre belysning, feks kontorer som skal bruge et mere hvidt lys som øger koncentrationen.

Mulighederne er mange for dig, i at sælge Smart Home installationer, uden at du mister din fortjeneste som ligger i din timepris. Vi kan lige så godt sige det som det er, der er ikke ret meget avance i varerne, så du skal tjene på din timepris.

Fordele for dig som Butik / Kontor / Showroom mv.:

Forestil dig, at du kan sætte din lys efter det som bliver lavet i rummet. Det kunne være, at du i din butik vil have mulighed for at lave en mere blødt lys på nogle tider af dagen, eller endda skifte farve på lyset på særlige dage såsom mors dag, pink lørdag, halloween eller lignende.

Men man kunne også forestille sig, at du har et kontor, som vores eget, hvor du i dag har lysstofrør eller lignende. Med Philips Hue f.eks. får du, i den samme lampe vel at mærke, måde koncentrationslys, hyggelys og energifremmende lys. 
Det betyder, at du vil opleve medarbejdere som får et mærkbart bedre humør i løbet af dagen, og som holder sig friske - også om eftermiddagen, hvor energien eller kan være dalet. 

Den lysfarve vi bruger i Danmark i dag (kaldet 2700 Kelvin / Varmhvidt lys) er, ærligt talt, en dræber for dine medarbejderes energiniveau. Du skal have en højere kelvin, som giver et mere hvidt lys, for at holde din energi oppe.


SÅ LAD OS SNAKKE SAMMEN - Ring bare til os, og spørg.
Det koster dig ingenting og forpligter ikke, vi vil gerne fortælle dig hvad vi ser af muligheder hos dig.
Kontakt os her

 

Nedenstående varer er blot ideer til dig.

Læs mere

28 vare(r)

28 vare(r)

28 vare(r)

28 vare(r)

BELYSNING TIL KONTOR, BUTIK OG ERHVERV
VI KAN KLARE ALT I B2B – OFFENTLIGT OG PRIVAT

 B2B


Står du og skal bruge lyskilder eller lamper til et mindre eller større projekt så står vi klar med løsningen.

Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde belysning som er langtidssikret, og kan vi gøre det energibesparende samtidig så er det endnu bedre!

Vi har stor erfaring med LED og tilbyder i samarbejde med blandt andre Philips og Sirius, et stort udvalg af LED lyskilder til alle formål – både indendørs og udendørs.

 

Om du er stor BTB kunde, lille BTB kunde, tilbagevendende eller andet – så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os pr. telefon, mail eller chat

 

Vi har erfaring med B2B belysning indenfor:

✔ - Philips Hue belysning

✔ - Udendørsbelysning

✔ - Butiksbelysning

✔ - Lagerbelysning

✔ - Kontorbelysning

 

Herunder projekter så som:

✔ - Hue med komplet belysning af Philips Hue

✔ - Kirkebelysning med Philips Professionel belysning

✔ - Belysning til Kro og hotel branchen

✔ - Restaurant belysning og Café belysning

✔ - Belysning til boligselskaber

 

Vi er eksperter i LED og vil gerne fortælle dig hvorfor LED er fremtiden hvis du skulle være i tvivl.

Kontakt os pr. telefon, mail eller chat

 

Vi har i dag et stort udvalg af lamper fra leverandører som Philips, Sirius, Halo Tech, Herstal og mange flere som alle sammen kan noget forskelligt og ret sikkert også noget for dig.

Uanset om du søger flotte designer lamper, praktisk grundbelysning eller moderne energivenlige belysningsløsninger så har vi en holdning og et udvalg.
Skriv også til os selvom du skal bruge lamper som ikke er på siden, det kan vi ret sikkert finde ud af alligevel.  

 

Husk, at du får samme gode service hos os uanset om du køber 10 eller 1000 lamper af os.
Så kig gerne vores flotte anmeldelser igennem hvis du er i tvivl. Vi skræddersyer gerne løsninger så de passer perfekt til dig:

 

TrustPilot

 

Praktiske links: (åbner i et nyt vindue)

Kontakt os

Om LampeGuru.dk

Trustpilot anmeldelser

Vi er Emærket