Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Lamper til elektrikere og installatører

Du oplever sikkert ofte, at kunder beder dig som elektriker om, at købe lamper for dem eller, at de måske ønsker at du skal finde en lampe inden for et beskrevet design. Det kan tage lang tid at finde, og give dig en del besvær - men vi vil gerne hjælpe dig med, at gøre det lidt mere enkelt.

Henvis dine kunder til LampeGuru.dk og lad dem finde den/de lampe de vil have. Så kan du bestille den, med din faste rabat, og derved ikke give din tid gratis, men i stedet tjene penge på den service. Samtidig sørger vi for hurtig levering, og kontakten går på den måde mellem LampeGuru og dig, i stedet for gennem en kunde.


 

Køb lamper som elektriker

Hvis det lyder interessant for dig, så kan vi godt hjælpe dig med en fast rabataftale på køb af lamper og løsdele.

Kontakt os for at få din rabataftale. Du vil få en fast rabatkode som du kan bruge når du handler, det vil gøre, at du kan handle online når du vil (og har tid), og du kan få sendt varen til hvilken som helst adresse, din egen eller kundens.

Som udgangspunkt skal alle varer betales med kort eller via EAN nummer, vi tilbyder normalt ikke fakturabetaling da det er en langt dyrere måde at opkræve betaling på. Har du brug for, at vi sender en faktrua kan det lade sig gøre mod forudbetaling.

Køb lamper som elektriker


 

 

Smart lys til erhverv - Intelligent lys B2B

Et af vores stærkeste ben er vores afdeling for Smart lys (vi kalder det Smart Home belysning). Det stærkeste brand på dette marked er stadig Philips Hue, som har et stort sortiment af smart-belysning som kan styres via deres kontakter, via smartphones og tablets, eller via automatisk setup ud fra sensore, tid eller placering.
- Alle disse indstillinger kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at sætte op.

Fordelene ved det intelligente lys er mange, derfor har vi delt fordelene op i to dele.

 

Fordele for dig som installatør:

Vi mener at du som installatør skal sælge smart belysning ved, at du får et ekstra salgs-kort på hånden. Se de smarte funktioner i Philips Hue som en ekstra service du kan tilbyde dine kunder. Det kan være ved, at du kan montere en afbryder på en væg hvor der ikke er trukket strøm, det kan være at kunder ønsker flere funktioner ind i deres belysning. 
Men det kan også være ældre mennesker som har svært ved at komme over til en kontakt. Eller firmaer som har brug for bedre belysning, f.eks. kontorer som skal bruge et mere hvidt lys som øger koncentrationen.

Mulighederne er mange for dig, i at sælge Smart Home installationer, uden at du mister din fortjeneste som ligger i din timepris. Vi kan lige så godt sige det som det er, der er ikke ret meget avance i varerne, så du skal tjene på din timepris, vi skal tjene på varerne.

 

Fordele for dig som Butik / Kontor / Showroom mv.:

Forestil dig, at du kan sætte din lys efter det som bliver lavet i rummet. Det kunne være, at du i din butik vil have mulighed for at lave en mere blødt lys på nogle tider af dagen, eller endda skifte farve på lyset på særlige dage såsom mors dag, pink lørdag, halloween eller lignende.

Men man kunne også forestille sig, at du har et kontor, som vores eget, hvor du i dag har lysstofrør eller lignende. Med Philips Hue f.eks. får du, i den samme lampe vel at mærke, måde koncentrationslys, hyggelys og energifremmende lys. 
Det betyder, at du vil opleve medarbejdere som får et mærkbart bedre humør i løbet af dagen, og som holder sig friske - også om eftermiddagen, hvor energien eller kan være dalet. 

Den lysfarve vi bruger i Danmark i dag (kaldet 2700 Kelvin / Varmhvidt lys) er, ærligt talt, en dræber for dine medarbejderes energiniveau. Du skal have en højere kelvin, som giver et mere hvidt lys, for at holde din energi oppe.


SÅ LAD OS SNAKKE SAMMEN.
- Ring bare til os, og spørg.

Det koster dig ingenting og forpligter ikke, vi vil gerne fortælle dig hvad vi ser af muligheder hos dig.
Kontakt os her

 

Varerne herunder er typiske B2B varer, men du kan naturligvis køb alt på hjemmesiden.

Læs mere

1-51 af 65

1-51 af 65

 

B2B

 

Butiksbelysning fra LampeGuru

De fleste butikker benytter i dag skinnesystemer som belysning. Her får du nemlig den mest fleksible løsning med mulighed for at få belysningen så den passer til netop dit behov. Strømskinnerne forbindes sammen med flere forskellige typer samleled der enten er kryds, vinkel eller fleksible led som kan vinkles i præcis den vinkel der passer din opsætning. Skinnerne kan både have monteret spots og pendeladaptere til hængelamper / pendler. Spots fås i forskellige afskygninger - men fælles for dem alle er et præcist og skarpt lys. Pendeladaptere kan bruges til at have hængelamper eller pendler siddende i skinnen, dvs. du kan have almindelige lamper siddende i skinnerne også - og ret sikkert også de lamper du har i butikken i dag, hvis du vil beholde dem.

Vi tilbyder også forskellige former for downlights / indbygningsspots hvis du har brug for lamper indbygget i loftet, og selvfølgelig også de meget populære LED paneler til loftet som bruges i mange butikker, kontorer mv.

 

SMART BELYSNING I CAFÉER OG RESTAURANTER

Smart belysning er ikke kun til private hjem. Flere og flere caféer, restauranter og butikker er begyndt at få smart belysning, fordi det giver en masse muligheder og man meget nemmere kan skabe den rette stemning. I restauranter og caféer har man brug for at skabe stemning, så gæsterne nyder at være til stede. Det har og er stadig ret populært med flotte store globepærer med varme LED glødetråde, men disse typer lamper/lyskilder passer ikke ind i alle indretninger, så derfor er smart belysning her en mulighed. Smart belysning giver nemlig mulighed for at bruge farver fra lyskilden, så selve lamperne er mere neutrale, men så i stedet er det lyskilderne der skaber stemningen. På den måde er man ikke bundet af at have valgt en bestemt lampe farve, da man med smart belysning bare kan ændre farven på lyskilden og derved lampen.

 


 

Kontakt os pr. telefon, mail eller chat

Om du er stor BTB kunde, lille BTB kunde, tilbagevendende eller andet – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har erfaring med B2B belysning indenfor:

 • ✔ - Philips Hue belysning
 • ✔ - Udendørsbelysning
 • ✔ - Butiksbelysning
 • ✔ - Lagerbelysning
 • ✔ - Kontorbelysning

Herunder projekter så som:

 • ✔ - Hue med komplet belysning af Philips Hue
 • ✔ - Kirkebelysning med Philips Professionel belysning
 • ✔ - Belysning til Kro og hotel branchen
 • ✔ - Restaurant belysning og Café belysning
 • ✔ - Belysning til boligselskaber

 


  

Stort udvalg - God service

Vi har i dag et stort udvalg af lamper fra leverandører som Philips, Sirius, Halo Design, Herstal og mange flere som alle sammen kan noget forskelligt og ret sikkert også noget for dig. Uanset om du søger flotte designer lamper, praktisk grundbelysning eller moderne energivenlige belysningsløsninger så har vi en holdning og et udvalg. 

Husk, at du får samme gode service hos os uanset om du køber 10 eller 1000 lamper af os.
Så kig gerne vores flotte anmeldelser igennem hvis du er i tvivl. Vi skræddersyer gerne løsninger så de passer perfekt til dig:

 

TrustPilot

 

Praktiske links: (åbner i et nyt vindue)

Kontakt os

Om LampeGuru.dk

Trustpilot anmeldelser

Vi er Emærket