Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

2 stk. Alt-i-én Smart Rum Sensor med lysdæmper

999,95 kr
Forudbestil Leveringstid: Slut April
 • Fri fragt over 499,-
 • 365 dages retur
 • Gratis retur v/byt

ELLER
 • Varenummer: ASA-201-2714
 • EAN: 5700002074102
 • Dæmpbar: Ja, via App
 • Kompatibel med: Amazon Alexa, Google Assistent
 • Materiale: Plast / Akryl
 • Farver: Sort
 • Størrelse: Ø: 4 cm, H: 5,5 cm
 • Lyskilde: 1x E14 LED lyskilde (Medfølger ikke)
 • IP Klasse: IP20 Må bruges indendørs og udendørs

Få lysdæmper, bevægelsessensor og indeklimamåler i ét produkt, som du blot skruer i en lampe i det rum, du ønsker at gøre ’smart’. Smart Adapteren forbindes direkte til dit WiFi, og giver dig konstant overblik og indsigt over dit hjem eller dit sommerhus uanset hvor du er.
Via app’en får du mulighed for at aktivere forskellige funktioner (rutiner), som kører i baggrunden, og automatisk holder øje med indbrud, indeklima, røgalarmen, mm. Disse funktioner aktiverer og deaktivere du med et enkelt tryk i app'en, eller indstiller dem til at gøre det automatisk, når der ikke er nogen hjemme, eller du netop kommer hjem.

Så enkelt er det:
Sæt dine Anyware Smart Adaptere i dine egen lamper med E27 fatning, sæt derefter en dæmpbar LED E14 pære i (medfølger ikke). Nu kan du styre lyset via Anyware app'en (læs herunder) og derudover du får overvågning af temperatur, fugtighed og lydniveau samt bevægelsessensor (via lyd).

 • Pakke med 2 stk. Smart Adaptere til lamper med E27 fatning
 • Dansk design og udvikling
 • Løser mange af dagligdagens udfordringer, f.eks.:
  - Automatisk tænd og sluk af lys.
  - Mål temperatur og luftfugtighed, og få besked når du skal gøre noget ved det.
  - Indbrudssikring så det ser ud som om at du er hjemme.
  - Tænd/sluk-funktion direkte på adapteren, via app og på din normale kontakt.
  - Dæmp lyset i lampen.
 • Kræver ikke tilkøb af yderligere, Anyware Smart Adapter kobles direkte på dit WiFi netværk, og har du flere udgør de tilsammen ét system via app’en.

Hvad er Anyware Smart Adapter?

Kort fortalt, så er en Anyware Smart Adapter en adapter som du skruer i din egen lampe med almindelig E27 fatning, også kaldet stor fatning. Derefter skruer du en dæmpbar LED E14 pære (medfølger ikke) i adapteren og så har du en lysdæmper lampen. Du skal altså ikke skifte lamper, kontakter eller andet. Du skal ikke engang bruge værktøj.

Når du har hentet den gratis ’Anyware Home’ app i iPhone AppStore eller Google Play, og tilkoblet disse adaptere i din app, kan du indstille de automatiske funktioner eller rutiner som du ønsker i dit rum eller bolig – f.eks. at lyset tænder automatisk, måske på 70%, når du kommer ind i rummet, eller at alle dine Smart Adaptere tilsammen får din bolig til at se beboet ud, når du ikke er hjemme – helt automatisk, når og hvis du indstiller det i app’en. 

Du skal købe en Smart Adapter til de rum, hvor du ønsker at bruge nogle af de funktioner som vi nævner. Derfor skal du blot have én Smart Adapter pr. rum. Selvom du slukker for lyset i lampen, hvor Smart Adapteren sidder, vil den stadig måle temperatur og luftfugtighed, men det er vigtigt at lampen hele tiden har strøm, altså at du ikke slukker for lampen den sidder i.

Lyset kan bl.a. slukkes i app'en eller via en Scene-funktion i app’en, der automatisk styrer lyset i løbet af dagen og efter dit behov.

Standardfunktioner i Anyware Smart adaptere

Automatisk tænd/sluk af lyset

I Anyware Smart Adapteren er der indbygget en lyd-sensor som du kan vælge at bruge. Slår du det til vil det betyde, at lyset i din lampe hvor Anyware Smart Adapteren sidder, tænder automatisk - og at lyset slukker igen når der ikke længere er nogle i rummet. Det betyder altså ikke at adapteren kan høre hvad du siger, den registrerer kun om der er aktivitet/lyd i rummet, og optager eller forstår ikke noget den hører. :)

Normalt vil en sensor se efter bevægelse, men da denne Smart Adapter jo kan være gemt inde i en lampe, er den bedste løsning at lave lydsensor i stedet for bevægelsessensor. Da den er ret følsom vil du ikke opleve at lyset slukker når du er i rummet.

Denne funktion er oplagt i mange rum som f.eks. badeværelset, mellemgang og entre, køkkenet, spisestuen og lignende. Det er ikke oplagt at bruge denne funktion i værelser hvor du sover. Bemærk at efter midnat og resten af natten, vil lyset kun tænde på 30%.

Indeklimamåler

Der er indbygget både temperaturmåler og luftfugtighedsmåler i Anyware Smart Adapteren, sådan at du altid kan se hvor varmt der er i rummet hvor adapteren sidder, samt hvor høj luftfugtigheden er. Det er praktisk hjemme hos dig selv, men det er også praktisk på arbejdspladsen.

Denne funktion er smart hjemme i din bolig fordi, dit indeklima har stor betydning for dit velbefindende derhjemme, og via Anyware app'en kan du se disse målinger og endda få en besked på telefonen, når det er tid til at lufte ud i rummet. Vidste du f.eks. at vi i Norden bruger 90% af tiden indendørs?

Indbrudssikring

Hvis du vælger at bruge denne funktion sker der det, at Anyware Adapteren kan se om din(e) tilknyttet smartphone er i hjemmet. Er den ikke i hjemmet (så er du nok heller ikke) og så vil den gøre det smarte, at den tænder og slukker lyset i den eller de Anyware Smart Adaptere du har forbundet derhjemme. På den måde ser det ud som om du er hjemme. Og hvis du ikke er hjemme, men et andet familiemedlem, der er logget ind i app’en stadig er hjemme, vil denne funktion ikke gå i gang.

Lyset

Du kan desuden stadig styre lyset via Anyware app'en selvom du ikke er hjemme, da du selv kan overstyre denne indbrudssikrings-funktion via din app.

Alle funktioner er inkluderet i første måed - derefter 3 faste funktioner uden abonnement

Kun hos LampeGuru.dk - Udover ovenstående standardfunktioner som er tilgængelige i den gratis Anyware app, får du faktisk yderligere mulighed for at vælge 3 faste scene-funktioner, som du ikke skal betale et årligt abonnement for, når du køber her hos Lampeguru.

En scene er betegnelsen for de funktioner eller rutiner, vi har nævnt ovenfor, som er udviklet af Anyware og altid kan ses i Anyware app'en, hvor du også kan vælge, og udskifte, disse scener løbende. En opdateret liste over nuværende og kommende scener findes her (åbner i nyt vindue).

Disse scene-funktioner findes nu:

 • Tilstedeværelseslys / Automatisk tænd/sluk af lys
 • Opvågningslys / Lys som tænder roligt om morgenen
 • Lysinterval / Tidsstyring af lys
 • Velkomstlys / Lyset tænder når du kommer hjem
 • Forebyggende Indbrudslys / Lyset tænder og slukker selv, indbudssikring
 • Energibesparende / Slukker alt lys når der ikke er behov for det
 • Indbrudsalarm / Lyset blinker og du får besked på telefonen når det indstillede lydniveau overskrides
 • Babyalarm med vågelys / Babyalarm og overvågning og langsomt dæmpende lys for at hjælpe barnet med at falde i søvn
 • Røgalarm / Giver besked på telefonen ved brand
 • 1 Uges Datahistorik / 1 uges og 1 dags data i graferne og ikke kun realtids-målinger som standard
 • Change4Free / Skift mellem scener, gratis, første måned, hvorefter de er permanente og scener skal derefter tilkøbes.

Læs mere om Anyware Smart Adapter ved at læse Anwyware FAQ (åbner i nyt vindue).

Har du spørgsmål til 2 stk. Alt-i-én Smart Rum Sensor med lysdæmper?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af 2 stk. Alt-i-én Smart Rum Sensor med lysdæmper, så kontakt os endelig! Du kan fange os på chatten, via mail eller på telefon 64 64 29 60. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.